DRAAGCONSULT

Wat is het?

Elke draagvraag is uniek, en verdient dus een persoonlijk antwoord. Als meervoudig geschoolde draagconsulente beantwoord ik in een draagconsult alle vragen die met dragen te maken hebben.

Dit kan louter informatief zijn, een consult waarin we verschillende draagsystemen bekijken en de meerwaarde van dragen voor jou bespreken. Of het is een consult om een specifieke knoop te leren. Of we zoeken in een pasconsult de best passende voorgevormde drager voor jou en je kindje.

Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de fysiologie en motorische ontwikkelingsfase van jouw kind en jouw leerproces. Oefenen gebeurt met speciaal daarvoor vervaardigde draagpoppen zodat je zonder stress de techniek in de vingers krijgt om daarna vol zelfvertrouwen  met je eigen kindje aan de slag te gaan.

Veiligheid staat bij mij voorop. Het kan gebeuren dat je niet naar huis gaat met het draagsysteem waarvoor je kwam, of dat er een tweede sessie ingepland wordt om een bepaalde knoop te perfectioneren.

 

Kortom, een consult is volledig op maat! 

 

 

Hoe werkt het?

Je neemt contact op via onderstaand aanvraagformulier, waarna ik je contacteer om een afspraak in mijn praktijkruimte vast te leggen.

Kostprijs voor een consult is 35€ voor het eerste half uur, daarna 30€ per volgend half uur, gerekend per kwartier.

Voor een workshop betaal je 10€/persoon/kwartier. Consult op verplaatsing enkel in overleg (prijs is dan excl. verplaatsingsonkosten)

Voorafgaand aan het consult wordt er naast de algemene info die je invult bij je aanvraag, gecommuniceerd over het verloop en de geschatte duur van het consult (let op! dit is steeds een schatting, elke draagvraag is uniek)

Na afloop overloop ik schriftelijk jouw specifieke aandachtspunten en kan je me steeds contacteren voor nazorg.

 

Voorbeelden van draagconsulten:

- pwcc knoop met rekbare doek

- buikknopen met geweven doek

- informatief consult draagsystemen

- rugknopen met geweven doek

- pasconsult draagsystemen

- afstelconsult draagzak

- leren rugdragen met draagzak

- ringsling

- puntjes-op-de-i-consult/verfijnen van je draagmethode

AANVRAAGFORMULIER CONSULT